Organisatieresultaat vanuit bedrijfsvoering en opdrachtgeverschap. T. 085-4012 750

Naar overzicht

Contract en leveranciersmanagement

Klant: VVT zorginstelling Evean

Binnen de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening heeft Trevian de processen rond het beheren en het sturen op contracten en leveranciersprestaties onder de loep genomen. Na deze analyse is ervoor gekozen om alle contracten op te nemen in een standaard software applicatie die signaleert wanneer contracten aflopen en medewerkers hierover informeert. De contracten zijn hiermee centraal toegankelijk en voorzien van toegangsautorisatie om de vertrouwelijkheid te waarborgen. Ook ondersteund de software het periodiek evalueren van de prestaties van de leveranciers op uiteenlopende prestatie-indicatoren. Hiermee kan in overleg met de leveranciers de dienstverlening verder worden verbeterd.

Doordat de regie op contracten en de prestaties van leveranciers is versterkt worden kosten bespaard en de kwaliteit van de dienstverlening verbeterd.

Trevian heeft veel ervaring met het versterken van de regie op contracten en leveranciers. We doen dit door het verbeteren van processen en de vaardigheden van de medewerkers. Trevian realiseert.