Gert-Jan Steltenpool - Nieuwe collega Trevian - Trevian T. 085-4012 750

Nieuwe collega!

Ik ben Gert-Jan Steltenpool, 34 jaar oud, en start per 1 januari 2021 als consultant bij Trevian. Ik ben nieuw in het team en zal mij daarom even voorstellen.

Na mijn studie Commerciële Economie aan de HES in Amsterdam ben ik in 2011 gestart als Junior Accountmanager bij Dantuma wat inmiddels onder PCI valt en bekend is van dienstverlening op het gebied van Audio Visuele en IT oplossingen.

Door de jaren heen ben ik doorgegroeid tot Strategisch Accountmanager. Mijn kracht ligt met name in het opbouwen en versterken van klant / leverancier relaties.

De afgelopen jaren heb ik in sales teamverband een aantal Europese Aanbestedingen succesvol afgerond. Door deze projecten heb ik de meerwaarde van een goede uitvraag gezien en ben ik steeds nieuwsgieriger geworden naar het vakgebied van inkoop- en contractmanagement. Om die reden ben ik in gesprek gegaan met Trevian en besloten om, na een dienstverband van 9,5 jaar bij PCI, letterlijk de overstap van verkoop naar inkoop te maken.

Met name verbeteren van opdrachtgeverschap, inkoop – en contractmanagement en woningcorporaties helpen te ontwikkelen spreken mij erg aan. Daarnaast sluit deze stap heel mooi aan bij mijn ambitie om mezelf meer te verdiepen in, en ontwikkelen op het gebied van inkoop.

Ik kies voor Trevian omdat ik, na een paar dagen verkennen, voel dat ik in een team kom dat kritisch is maar elkaar ook helpt om beter te worden. Ik krijg een eigen coach en ga veel ervaring opdoen door mee te draaien bij verschillende opdrachten die we voor woningcorporaties uitvoeren. Hierdoor verwacht ik mij goed en snel te ontwikkelen en zal ik ook ervaren welk gebied binnen het vak mij het meest interesseert.

Ik heb er zin in!

Je kunt me per email bereiken op g.steltenpool@trevian.nl en telefonisch via 06-24 27 44 27.