Digital Twins voor woningcorporaties - Trevian T. 085-4012 750

Naar overzicht

Digital Twins voor woningcorporaties

Digital Twins voor woningcorporaties

Digitale innovatie als vliegwiel om de maatschappelijke ambities waar te maken. Download de whitepaper.

De maatschappelijke ambities worden steeds groter, maar gelukkig bieden nieuwe informatietechnologie├źn zoals Digital Twins steeds meer kansen. De koplopers in de sector doen al veel mooie dingen en tonen lef. Wat is het wenkend perspectief voor woningcorporaties en waarom zou je nog wachten? Digitale innovatie maakt het mogelijk, inspireert en stimuleert een lerende organisatie. Door de juiste inzet van data en technologie kan nog meer gewerkt worden voor waar het in de volkshuisvesting ├ęcht om gaat: mensen.

Whitepaper Digital Twins voor woningcorporaties
Lees in whitepaper wat we kunnen leren van de koplopers, kijk naar de praktijkvoorbeelden en hoe deze de maatschappelijke doelstellingen mogelijk maken. Deze paper helpt u te begrijpen waar de sector staat en hoe u de aansluiting kunt vinden bij koplopers in de sector.

Met de Tech Catalogus de juiste partners vinden en binden
Er is voor corporaties dus al veel mogelijk op het gebied van Digital Twins. Na de grote impact van digitalisering in andere sectoren (media, fintech, etc.) is nu ook voor vastgoedpartijen veel beweging en vernieuwing te zien. Voor corporaties zijn partners met de juiste technologie noodzakelijk om de grote maatschappelijke opgave de komende jaren goed in te kunnen vullen. Daarbij maken Momentum Makers en Trevian onder meer gebruik van onze Tech Catalogus. Zo gaan we samen aan de slag met de juiste partners.

Download Whitepaper Digital Twins

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Scan